Skapa bok

Skapa bok

Genom tre enkla steg skapar ni er egna bok. Inspireras av andra, skapa er unika bok och betala. Genom att skapa en egen unik bok så kommer ert barn alltid få ta del av föräldrarnas berättelse. Från dagen då de träffades till dagen de skapar ett liv tillsammans.

Bli Inspirerad

Inspireras av andras texter och svara på frågorna som finns. Detta kan hjälpa er att komma igång med skrivandet av era händelser. Tänk igenom hur er berättelse börjar. Finns det något som kännetecknar er? Vad är det första kärleksfulla minnet? När visste ni att ni ville bli en familj? Ta med små minnen som bara ni känner till.

Vem tog fösta stegen?

Var, när och hur var första dejten?

"Mamma och Pappa träffades när de båda arbetade på Ica. De hade arbetat många år tillsammans men en dag så frågade pappa om mamma ville gå ut med honom."

Första kyssen?

Vem sa "jag älskar dig" fösta gången?

"Mamma sa till mamma att hon älskade henne en solig eftermiddag när de var ute och gick i stan. Mamma blev överraskad över de fina orden och sa genast det tillbaka."

Flyttade ni in tillsammans?

"Mamma och pappa flyttade in tillsammans i en lägenhet. Där trivdes de väldigt bra tillsammans, kära och lycka att få vara tillsammans."

Har ni gift er? Var? När? Speciellt minne?

Speciellt minne vid en resa?

"Pappa och pappa gifte sig i en kyrka. Samma dag hade dem en stor fest tillsammans med vänner och familj. Alla var glada och dansade hela natten"

"Mamma och pappa förlovade sig när de var på semester i Frankrike. Ringen pappa gav mamma gömde han i en efterrätt. Mamma hittade ringen i efterrätten och blev väldigt glad och överraskad."

När blev du gravid?

Ett roligt minne som bara ni delar?

När slutar denna sagan?

"Nu är denna bok slut men vårt liv tillsammans med dig fortsätter och det är
vi så tacksamma för. Vår familj skriver nu, tillsammans med dig, resten av
vår berättelse."

2

Skapa boken

Under varje händelse skriver ni in den texten som kommer att tryckas i boken.

Använd ”extra info” till att göra illustrationerna mer personliga. Lägg till år, datum, ålder, namn, årstid, stad, land etc. Denna informationen kommer inte tryckas på textsidan men kan användas i illustrationerna.

TACK!

Du har nu skapat en VI-bok. Boken levereras till dig 14 dagar efter att betalningen är registrerad. Vi hoppas att du kommer ha stor användning av boken!

Följ oss gärna på instagram @vi_bok och följ skapandet av VI-böcker.

Med vänliga hälsningar VI - en saga skriven för dig
Oops! Something went wrong while submitting the form
3

betalning

Betala genom Swish, ett presentkort ni har fått eller genom faktura. Skriv in era uppgifter och boken levereras till er senast 14 dagar efter att betalningen är registrerad. Det är viktigt att ni använder samma namn och mejl-adress när ni skapar boken.

Inom 24 timmar får du ett mejl med betalnings-anvisningar.

Skriv in presentkortskoden nedan:

Inom 24 timmar får du en faktura skickad till din mejl. Fakturan måste betalas innan skapandet av boken påbörjas.
Faktura-avgift: 0 kr

Pris/bok: 590 kr

Tack!

Ditt betalningsalternativ är registrerat och inom 24 timmar får du en bekräftelse. Gå vidare till steg 2 och steg 3 och skapa din bok. SWISH
Om du missade att swisha innan du tryckte ”skicka” så kommer uppgifterna här igen:

Swish: 123 553 19 18

Pris/bok: 590 kr
Oops! Something went wrong while submitting the form